Tagjaink

Published on 9 February 2020 at 15:59

Erős Gyöngyi

Bemutatás:

Gyöngyi a mi cserkész anyukánk, az olyan, mint a sima anyuka, csak sokkal menőbb. A menőbb alatt azt értjük, hogy szuper lelkes, de nem csak önmagában lelkes, hanem emellett tényleg mindenhez is ért. Kreatív, rugalmas és a szuperjó kommunikációs képességei miatt seperc alatt áthidal bármiféle generációs különbséget, akármilyen konfliktust felold. Mindig csinos. Precíz, amit elkészít, az a nagykönyvben is pont úgy van megírva. Összeszedett, mindent kézben tud tartani, vagy amikor épp nem, pontosan tudja, kire lehet rábízni a feladatot, nagyon jól válogatja össze az embereket maga köré. Ezer dolgot, munkát, nagycsaládot, cserkészetet, templomi közösséget, stb… egyensúlyoz hatalmas energiával, de valahogy mégis mindig szán időt egy-egy lelki beszélgetésre, vagy őrsi szórakozásra a szokásoson felül. Valószínű, hogy természet feletti erővel bír, csak ezt még nekünk sose vallotta be. Gyöngyiiii!

Vércsoport: 0 +

Lábméret: 36

Bors Eszti

Bemutatás:

Beszti vérbeli cserkész. Vidám, lelkes, lelkiismeretes lány. Öntudatos, hihetetlenül kreatív. Ha egy feladattal megbízták, akkor teljes erőbedobással vesz részt benne. Ha kell tollakat ragaszt az arcára, ha kell olyan kalóz lesz, hogy alig ismerjük fel. Szereti a kihívásokat, legyen az feladat, teszt, varrás, tervezés, tanulás, sport, gyöngyfűzés vagy egy 70 km-es teljesítmény túra. Nem hátrál meg. Az első Katica filmmaratonok házigazdája. Türelemmel hallgatja meg a másikat, ám ha belekezd mondanivalójába, akkor aztán csak mondja, mondja... Komoly témákban alig lehet meggyőzni, egész hosszú érveket sorakoztat fel arra, hogy minket elbizonytalanítson. Ha ki akarja engedni a gőzt, akkor jól behúz valakinek. Igazi színes foltja a csapatnak.

Vércsoport: A +

Lábméret: 41,5

Veres Réka

Bemutatás:

Ha még nincs egy Réka az életedben, jobban teszed, ha minél gyorsabban pótolod ezt a hiányt. Garantáltan nem fogsz unatkozni! Lesz valaki, akihez bámilyen problémával fordulhatsz, mindig kész gyakorlatias és éleslátó tanácsokkal ellátni. Ne tévesszen meg, ha első pillantásra (némely esetben másodikra is) bohókásnak, ügyetlennek tűnik, a látszat ez esetben is csal: ő valójában egy talpraesett, magabiztos és célratörő lány, aki mindig kész kiállni magáért, barátaiért és a nők jogaiért. Különösen ajánlom, ha szeretsz korizni, hiszen bár a szilárd talajon sokszor botladozik, a jég sosem csúszik ki a lába alól. Ha pedig esetleg téged érne baleset, sokéves elsősegélynyújtási tapasztalatával biztosan hatékonyan ellátja sérüléseid :) 

Vércsoport: A +

Lábméret: 37

Szabad Eszti

Bemutatás:

Ha hiszik, ha nem, volt egyszer egy lány, aki nem volt sem jobb, sem rosszabb, mint a többiek. Ha hiszik, ha nem, ez a lány azonban kevesebbet beszélt, mint a többiek. Pedig ő is Katica ám, a javából! Persze, adódnak kivételes esetek, mikor ez a lány kinyitja a száját, és ez nem más, mint a L'art pour L'art bizonyos részleteinek idézése, meglepően hiteles formában. Első látásra gorombának tűnhet. Elárulok egy titkot. Ha így érzed, akkor azt jól érzed. De nyugi, ez nem az ő hibája, hanem a tiéd. Nem vagy neki szimpi. Legyél vele kedvesebb! Persze, az őrsére ez nem vonatkozik, minket feltétel nélkül szeret, meghallgat, segít, és enni ad. Szabadidejét (haha), szívesen tölti velünk, a Katicákkal, hiszen majdnem minden tagunkkal együtt néptáncol, szeret színházba járni, és kirándulni is. Ha még nem találtad ki, ki lehet ez a Katica, elárulom, ő a kedvenc Szesztink.

Vércsoport: B -

Lábméret: 39

Hertelendy Ági

Bemutatás:

Na kérem szépen, ő itt Hertelendy M. CS. Ágnes, vagyis Hertelendy Mindig Cserkész Ágnes, becézve : Gyula. Ránézésre pont olyan, amilyen. Gyulának még a vérében is cserkészet folyik, alacsonykisgyerek kora óta csapatunk életét színesíti. Rengeteget beszél (bármiről) hű Katicához méltóan, és amikor éppen nem beszél akkor vidám nevetése tölti meg a levegőt. Remek cserkész, színes ötleteivel újítja meg a megszokott dolgokat és egy eleven kislányőrs fáradhatatlan vezetője. Gyula mindig ott áll melletted ha tanács kell vagy támogatás, mindig kész pár mélyen szántó filozófiai kérdést feltenni (amin legtöbbször csak kerekedik a szem, hogy ez vajon honnan jött?) és mindig kész valami őrültségre. Gyönyörű hangján káprázatosan szólaltatja meg az ismeretlen népdalokat és L'art pour L’art szórakoztató könnyűzenei alkotásait egyaránt. Egy szónak is száz a vége, Gyula őrsünk egyik legszínesebb egyénisége, teljes biztossággal állítható, hogy miután megismered akkor jössz csak rá, hogy az eddigi életedből hiányzott valami.

Vércsoport: A +

Lábméret: 38-hosszában; 39-széltében XDDDD

Add comment

Comments

There are no comments yet.

Create Your Own Website With Webador